Μαρμαρίδη Όλγα

H Μαρμαρίδη Όλγα γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Φεβρουάριο του 1984. Έχει πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών, με ειδίκευση στην Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική, καθώς και πτυχίο Μοντέρνων Χορών από την IDTA Academy of London. Έχει πολυετή εκπαίδευση σε όλα τα είδη χορού, κυρίως στον κλασικό χορό, το streetdance και τα Latin. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμες παραστάσεις χορού. Aσχολήθηκε για δέκα χρόνια με το πιάνο και την κλασική μουσική. Έχει για πάνω από μία δεκαετία επαγγελματική εμπειρία ως καθηγήτρια χορού σε παιδιά και ενήλικες, γυμνάστρια και χορογράφος, διδάσκοντας σε σχολές χορού και θέατρα.

Γνωρίζει Αγγλικά, Ιταλικά, μαθαίνει Ρωσικά και είναι κάτοχος του NLP Practitioner Certification. Αυτήν την στιγμή παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα της εκπαιδευτικής ηγεσίας.

Συνεχίζει να εξελίσσεται ως επαγγελματίας παρακολουθώντας μαθήματα θεάτρου, μουσικής, πολεμικών τεχνών και σεμινάρια χορού σε όλο τον κόσμο.

Από το 2014 ίδρυσε, διοικεί και διδάσκει στη σχολή χορού Backstage Dance Revolution, στο Ηράκλειο της Κρήτης με σημαντικές διακρίσεις στο streetdance.