Οι Δημιουργοί

Ασχολούμαστε και οι δύο με την τέχνη του χορού από 4 ετών.

Μετά από τόσα χρόνια μαθητείας και διδασκαλίας, είναι πια καιρός, ο πλούτος που έχουμε συσσωρεύσει, να παρουσιαστεί ολοκληρωμένα και αρμονικά. Είναι πια καιρός να δημιουργήσουμε, γιατί αυτή είναι η ζωή μας και ο προσωπικός μας θησαυρός.

Κάνουμε αυτό που κάνουμε από αγάπη, αγάπη για τα παιδιά, αγάπη για το χορό, αγάπη για τη διδασκαλία.

Με διαρκή ενημέρωση και παρακολουθώντας τις πιο σύγχρονες διεθνείς εξελίξεις, εργαζόμαστε σκληρά πάνω στο αντικείμενο μας, ώστε να επιτύχουμε το υψηλότερο δυνατό αποτέλεσμα για τους μαθητές μας.

Στόχος μας δεν είναι μόνο να δημιουργήσουμε σε ανθρώπους την δυνατότητα να ασχοληθούν αν θέλουν επαγγελματικά με το χορό, αλλά κυρίως να ελευθερώσουμε τη χαρά, τη δημιουργία που κρύβεται μέσα στο κάθε παιδί, για να κάνει αυτό που το κάνει να χαίρεται και να χαίρεται με αυτό που κάνει.

Θέλουμε να δώσουμε σε κάθε παιδί την ευκαιρία να νιώσει την μοναδικότητα του και να την εκφράσει, αλλά θέλουμε ταυτόχρονα να το βοηθήσουμε να μπορεί να δει και να αναγνωρίσει χωρίς ζήλια, κάτι το εξαιρετικό που μπορεί να ανθίσει δίπλα του με σκληρή δουλειά. Τo πρώτο βήμα για να είναι ο κόσμος όμορφος είναι να βλέπουμε την ομορφιά και να έχουμε την κουλτούρα να την αναγνωρίζουμε.

Η αληθινή ομορφιά όμως μπορεί να ανθίσει μόνο σε ένα περιβάλλον χαράς, εργατικότητας, ευγενούς άμιλλας, αναγνώρισης.

Τιμούμε το παρελθόν μας, σεβόμαστε αυτό που έχουμε γίνει, αυτό που τελικά είμαστε, ζούμε τη στιγμή και απελευθερώνουμε όλη μας την αγάπη σε αυτήν, κοιτάμε μπροστά, κοιτάμε το μέλλον.

Όλγα - Κρυσταλλία